Voiko oma kumppani olla paras bailukaveri?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole harvinaista, että alkoholia nauttineet pariskunnat joko tappelevat tai viettävät iltaansa mielummin kavereidensa kanssa. Nyt on listattu kymmenen hyvää syytä, miksi oma kumppani voi olla kaikista paras bailukaveri.

Kun valitsee vierelleen ihmisen jakamaan arjen iloja ja suruja, kuuluu myös yhteinen hauskanpito oleellisesti parisuhteeseen. Omasta rakkaasta voi kuoriutua nopeasti maailman paras kaveri, mikäli hänelle antaa siihen mahdollisuuden.

Humalaiset rakastavaiset pitävät toisistaan parempaa huolta kuin pelkät ystävykset. Mene baariin oman kullanmurun kanssa ja huomaa, kuinka ihanaa on sukkuloida mielitietyn kanssa käsikädessä tanssilattioiden ja baaritiskien välillä.

Hyvällä itsetunnolla varustetut henkilöt eivät hätkähdä siitä, että näkevät toisten ihmisten flirttailevan omalle mussukalle. Sen sijaan he ottavat huomion kohteliaisuutena, ovathan he napanneet kainaloonsa ilmeisen hyvän saaliin. Toki yhteisestä illanvietosta voi musiikkia kuunnellen.

Ihmisistä tulee hiprakassa avoimempia ja he uskaltavat puhua asioista suorempaan. On myös vapauttavaa tietää, että päätyy juhlinnan jälkeen varmasti tuttuun ja turvalliseen kainaloon.

Kun illan aikana keskitytään vain toistensa kehumiseen, nousee kemia uudelle tasolle ennen valomerkkiä. Kotona harrastettava seksi on tajunnanräjäyttävää myös pienessä sievässä, koska oman kumppanin tuntee kaikista parhaiten.