Alessandra Ambrosio seksikkäin festarikissa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio on paljastanut odottavansa innolla tulevaa Coachella Valley Music and Arts -festivaalia. Kaunotar on julkaissut sosiaalisessa mediassa viettelevän bikinkuvan, jonka tiedoissa tähtönen kertoi valmistautuvansa festareihin.

Ambrosio tavoitteli syvempää rusketusta näyttääkseen täydelliseltä suuressa musiikkitapahtumassa. Viime vuosina Alessandra on noussut otsikoihin yhtenä Coachellan parhaiten pukeutuneista julkkiksista. Kaunottaren festarityyli ei varmastikaan tuota pettymystä tänäkään vuonna.

Huippusuunnittelijat ovat lahjoneet Alessandraa luomuksillaan, sillä julkkisten näyttäytyminen Coachellassa on kuin muotinäytös. Tähtönen on ilmoittanut, että hän aikoo myös itse tavoitella uraa muotibisneksessä. Ambrosio on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra. Voisi luulla, että Coachellassa malli suosii erityisesti itse suunnittelemiaan vaatteita.

Prepping for Coachella ??✌️#tanningtime ✔️☀️ #foreveronvacation #homesweethome #calilife

Kuva, jonka @alessandraambrosio julkaisi