Täydellinen nainen tyrmistyttää: ”Harrastakaa seksiä sijoittajien kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu ja Skinny Girl Vodka -nimisen yrityksen perustanut Bethenny Frankel oli ollut puhumassa naisyrittäjille tarkoitetussa tapahtumassa. Hän oli antanut naisille tapahtumassa yritysneuvoja, jotka olivat saaneet useimmat tolaltaan.

Frankel oli Huffington Post -lehden mukaan vihjaillut, että naisten kannattaisi tehdä läheisempää tuttavuutta rahakkaiden miesten kanssa. Frankel oli myös kehottanut naisia harrastamaan seksiä, jos mies vaikutti siltä, että hän voisi siten sijoittaa naisen yritykseen.

Eräs tummaihoinen nainen yleisöstä kysyi Frankelilta neuvoa oman yrityksensä suhteen ja sai realitytähdeltä vastauksen, joka sai monet hämilleen. Frankel oli sanonut naiselle, että hänen tärkein neuvonsa tummaihoiselle naisyrittäjälle on se, että palkkaa vaaleaihoisen miehen yrityksen kasvoiksi. Asiasta nousi välittömästi kohu.