Yllätyssuhde! Khloe Kardashian pokasi entisen poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muodokkaan Khloe Kardashianin elämä mullistui muutama vuosi sitten Lamar Odomista eroamisen myötä. Nainen yhdistettiin pian tämän jälkeen b-luokan julkkikseksi tituleerattuun French Montanaan, mutta suhde päättyi.

Kuvio mutkistui entisestään, kun Khloe otti Lamard Odomin hoiviinsa kohtalokkaan yliannostuksen jälkeen. Jotta kakku ei olisi liian tylsä nieltäväksi, on Khloe nyt lämmitellyt uudestaan suhdettaan räppäri French Montanaan.

Samaan aikaan vetovoimainen nainen on päättänyt virallistaa eron entiseen koripalloilijamieheensä, Lamar Odomiin, koska on pettynyt miehen tekemiin valintoihin yliannostuksesta toipumisen jälkeen.

New York Post raportoi, että Khloen mielestä herra Montana on kaikkea muuta kuin loistavaa poikaystävämateriaalia. Suhde pysyy hyvin pienimuotoisena tapailuna, vaikka he myöntävätkin näkevänsä toisiaan.

Aiemman epäiltiin, että French Montana olisi ollut kiinnostunut rikkaasta perittärestä ainoastaan naisen statuksen ja kuuluisuuden vuoksi. Räppärin on myös kerrottu omaavan synkän historian huumediilerinä, mikä olisi vaikuttanut myös Khloen elämään kielteisesti. Rohkeimmat epäilivät nimittäin Khloen käyttäneen seurustelun aikana kokaiinia.