Blake Lively vahvisti ilouutisen: ”Olen raskaana!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Blake Lively on vahvistanut huhun, jonka mukaan hän odottaa toista lasta aviomiehensä näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunnalla on vuoden ikäinen James-tytär ja nyt hän on saamassa sisaruksen.

UsWeekly-lehden mukaan Blaken raskaudesta on huhuttu kuukauden päivät, sillä tähtönen on peitellyt vatsaansa erilaisilla vaatteilla. Pari on haaveillut useammasta lapsesta ja nyt heidän unelmansa toisesta lapsesta ovat toteutumassa.

Blake ja Ryan menivät naimisiin vuonna 2012 alle vuoden seurustelun jälkeen. Pari on vaalinut perheensä yksityisyyttä eivätkä he ole esitelleet tytärtään julkisesti. Blake paljasti tyttärensä nimen vasta useita kuukausia hänen nimeämisensä jälkeen. Voisi luulla, että perhe tulee noudattamaan samaa kaavaa myös tulevan lapsen kohdalla.