Lukiotytöt kohahduttivat – tilasivat miesstripparin uimatapahtumaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalaiset lukiolaistytöt ovat palkanneet uimatapahtumaansa esiintyjän, joka osoittautui miesstrippariksi. Tapahtumassa oli mukana myös tyttöjen vanhempia. Koulu harkitsee rangaistusta nuorille.

Iowassa järjestettiin hiljattain uimatapahtuma, jonne lukiolaiset suunnittelevat perinteisesti ohjelmanumeroita. Suunnittelupalaveriin otti osaa erään oppilaan isosisko, joka vinkkasi erinomaisesta miesesiintyjästä. Kaikkien yllätykseksi esiintyjä olikin eroottisesti vaatteitaan musiikin tahdissa riisunut mies.

Sekä lukiolaiset että heidän vanhempansa huomasivat nopeasti, että miehen esitys ei ollut sovelias uimatapahtuman teemaan. Tyttöjen lukio järjesti asiasta tiedoitustilaisuuden ja koulun päättäjät pohtivat parhaillaan sopivaa rangaistusta nuorille. Lukiolaiset eivät saa enää järjestää ohjelmanumeroita itse, Huffington Post uutisoi.