Haaste naisille: Masturboi seitsemässä eri paikassa

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monet pariskunnat kokeilevat uusia paikkoja seksiä harrastaessaan, mutta harva keräilee samanlaisia sulkia hattuun masturboimisen kanssa. Bloggari Aly Walansky luettelee nyt seitsemän paikkaa, joissa jokaisen tulisi harrastaa itsetyydytystä ainakin kerran ennen kuolemaansa.

Masturboimiseen voi parhaimmillaan liittyä samanlainen kiinnijäämisen pelko kuin julkisilla paikoilla rakastelemiseen. Jokaisen naisen tulee ainakin kerran elämässään tyydyttää itsensä suihkussa. Aamusuihkussa harrastettu orgasmisessio luo potkua päivään.

Naisten käsilaukkuun mahtuu laaja skaala seksivälineitä, joten miksipä sellaista ei kantaisi mukanaan myös työpaikalla? Tylsän työpäivän voi keskeyttää lounastunnilla vessassa masturboimalla.

Kolmas vinkki on turvallisuudeltaan kyseenalainen, mutta mikäli istuu keskellä ruuhkaa omassa autossaan, voi tunnelmaa piristää pikaisella itsetyydytyksellä. Osa miehistä kiihottuu kumppaninsa masturboimisesta.

Siksi jokaisen naisen tulisi ainakin kerran eläessään harrastaa itsetyydytystä oman kullan edessä ja ilkosen alasti. Mikäli rakas on toisella paikkakunnalla, kannattaa masturboimista harjoittaa erillisellä puhelinsovelluksella etänä ohjailtavalla seksivälineellä.

On eri asia esitellä sukupuolielimiään irstaasti ohikulkijoille ja vetää samalla käteen kuin kainosti onanoida salaisesti siten, ettei kukaan näe. Julkisista paikoista naisten kannattaa valita salaisen masturboimisen ihannepaikaksi ravintolan kulmapöytä, yölentokone tai vaikkapa sovituskoppi.

Viimeisenä listalle nousee hotelli. Vaikka majoitusalan liikkeissä on yleensä tavallinen sänky, muuttuu itsetyydytys hotelleissa helposti tavallista kiehtovammaksi.