Mies masturboi liikaa – tuhosi naapurin postilaatikon ja pihaesineet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalaiset miehet sortuvat tunnetusti ajoittain omituisiin rikoksiin ja tekoihin. Heidän innoittamanaan on luotu meemejä nettiin. Tällä kertaa otsikoihin nousee floridalainen mies, joka tuhosi naapuruston pihaesineet perin kummallisesta syystä.

Largon kaupungin poliisi on pidättänyt miehen, joka oli aiheuttanut tuhoa asuinalueellaan. WFLA.com uutisoi William Timothy Anderson Thomasin kuunnelleen kotonaan kovaäänisesti musiikkia ja masturboineen niin paljon, että hänen oli vaikea pysyä nahoissaan. Mies juoksi asunnostaan ulos ja tuhosi naapurin postilaatikon.

Sen jälkeen hän puhkoi peräkärryn renkaan, rikkoi yhden ikkunan, tuhosi pihakylttejä sekä naapurin pihalla olleen kipsienkelin. Poliisi löysi Thomasin kotoaan likaisena ja hengästyneenä. Kun he kysyivät syytä miehen teoille, kertoi hän kuunnelleensa musiikkia kovaa ja harrastaneensa liikaa itsetyydytystä. Raportissa ei mainita, mitä musiikkia vandaali oli huudattanut.