Pingviinien jalostusohjelma pieleen – urokset sekstailivat keskenään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Berliinin eläintarhan jalostusohjelmaan valitut urospingviinit ovat tuottaneet kasvattajille pettymyksen. Uroskaksikko Stan ja Olli oli toimitettu tarhaan, jotta ne voisivat lisääntyä naaraiden kanssa. Sen sijaan Olli ja Stan parittelivat keskenään.

Eläintenhoitajien mukaan urosten intiimisuhde paljastui heille, kun he alkoivat tarkkailla niiden puuhia. Hoitajat olivat nimittäin huolissaan siitä, ettei naaraille syntynyt ainuttakaan jälkeläistä vaikka aitauksessa oli kaksi nuorta urosta.

Hoitajille selvisi, että Olli ja Stan harrastivat seksiä keskenään. Daily Mail -lehden mukaan kaksikko erotettiin ohjelmasta ja heidät on lähetettiin Hampurin eläintarhaan, jossa elelee heidän lisäkseen toinen homopariskunta Juan ja Carlos.

Uuden kotinsa myötä Stan ja Olli ovat saaneet uudet nimet ja heidät tunnetaan nykyisin Kallena ja Grobina. Hoitajien mukaan ei ole epäilystäkään, etteivätkö tarhassa olevat urospingviinit olisi homoseksuaaleja. Yksikään niistä ei ole koskaan suostunut parittelemaan naaraan kanssa.