Rakennus sortui Teneriffalla – kukkakauppias selvisi koska myöhästyi töistä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teneriffan Los Cristianosissa eilen iltapäivällä sattunut onnettomuus on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Asuinrakennuksen sortumisen on raportoitu aiheuttaneen ainakin kahden ihmisen kuoleman ja kymmenen ihmisen pelätään olevan kateissa raunioissa.

Pelastustöiden ollessa vielä kesken on käynyt ilmi, että yksi rakennuksessa asuvista ja työskentelevistä ihmisistä on välttynyt varmalta kuolemalta myöhästymällä töistä. Daily Mirror -lehden mukaan 73-vuotias kukkakauppias Anima Merrero oli tekemässä lähtöä yläkerrassa olevasta asunnosta alas pohjakerroksessa olevaan kauppaansa, kun talo sortui.

Kyseisenä päivän hän oli poikkeuksellisesti viisi minuuttia myöhässä aikataulustaan. Merreron mukaan se viisiminuuttinen pelasti hänen henkensä. Jos hän olisi ennättänyt pohjakerrokseen, olisi hän todennäköisesti kuollut rakennuksen sortuessa. Vaikka Anima menetti kotinsa ja työpaikkansa, sai hän pitää henkensä. Merrero on yksi onnekkaista talon asukkaista.