Bulldoggin onnenpäivä – pääsi perämieheksi helikopteriin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mister Bentley -niminen bulldoggi nauttii elämästään ja arjestaan omistajansa kanssa. Kanadan Vancouverissa asusteleva englanninbulldoggi näyttäisi pääsevän tekemään kaikkea hauskaa päivittäin. Nyt koira pääsi jopa helikopterin kyytiin.

Mister Bentley the Dog -kanavalla voi seurata bulldoggin seikkailuja videoiden muodossa. Uusimmalla YouTube-videolle neljävuotias koira pääsi toimimaan perämiehenä helikopterin kyydissä, mistä koira näyttikin pitävän paljon.

Koira istuu tyynenrauhallisesti helikopterissa kun se nousee ilmaan. Koira tarkkailee ympäristöä tyytyväisenä ja ihmettelee ympärille avautunutta maisemaa. Mies kyselee välillä Bentleyltä onko sillä kaikki hyvin, mutta koira näyttää istuskelevan helikopterin kyydissä kuin vanha tekijä.