Christian Louboutin suunnitteli käsilaukun – myytiin loppuun 24 tunnissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muoti- ja kenkäsuunnittelija Christian Louboutinin loihtima Africaba-laukku on osoittautunut jättimenestykseksi. Laukut nimittäin loppuivat myymälöistä ensimmäisen vuorokauden aikana myynnin aloittamisesta.

Mies teki laukkumalliston yhdessä La Maison Rose -hyväntekeväisyysjärjestön keulahahmona tunnetun Valerie Schlumbergerin kanssa. 53-vuotias ranskalaissuunnittelija ilmoitti Instagramissa, että 10 prosenttia Africaba-laukkujen tuotoista menee senegalilainaisten ja -lasten hyväksi. Laukkuja oli valmistettu hyväntekeväisyystempausta varten rajallinen määrä.

Daily Mail -lehden mukaan yksittäinen Africaba-laukku kustansi liikkeissä noin 1.000 euroa. Monet muotifanaatikoista ovat jääneet nuolemaan näppejään, sillä kaikki laukut myytiin loppuun 24 tunnissa. Laukuista on kertynyt jättisumma hyväntekeväisyysjärjestön kassaan.