Christian Louboutin suunnitteli käsilaukun – myytiin loppuun 24 tunnissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Muoti- ja kenkäsuunnittelija Christian Louboutinin loihtima Africaba-laukku on osoittautunut jättimenestykseksi. Laukut nimittäin loppuivat myymälöistä ensimmäisen vuorokauden aikana myynnin aloittamisesta.

Mies teki laukkumalliston yhdessä La Maison Rose -hyväntekeväisyysjärjestön keulahahmona tunnetun Valerie Schlumbergerin kanssa. 53-vuotias ranskalaissuunnittelija ilmoitti Instagramissa, että 10 prosenttia Africaba-laukkujen tuotoista menee senegalilainaisten ja -lasten hyväksi. Laukkuja oli valmistettu hyväntekeväisyystempausta varten rajallinen määrä.

Daily Mail -lehden mukaan yksittäinen Africaba-laukku kustansi liikkeissä noin 1.000 euroa. Monet muotifanaatikoista ovat jääneet nuolemaan näppejään, sillä kaikki laukut myytiin loppuun 24 tunnissa. Laukuista on kertynyt jättisumma hyväntekeväisyysjärjestön kassaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat