Eva Mendes raskaana – Ryan Goslingista toistamiseen isä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Eva Mendes odottaa huhujen mukaan lasta yhdessä poikaystävänsä näyttelijä Ryan Goslingin kanssa. Kaunotaren pyöristynyt vatsa on kiinnittänyt paparazzien huomion ja vaikuttaisi vahvasti siltä, että Mendesin ja Goslingin perhe on kasvamassa pian uudella jäsenellä.

Daily Mail -lehden mukaan 42-vuotias kaunotar on yrittänyt peitellä vatsaansa vaatteillaan ja kantamalla laukkuja vatsansa edessä. Siitä huolimatta tähden muuttuneet muodot ovat paljastuneet tarkkasilmäisille ihalijoille ja kuvaajille.

Eva ja Ryan ovat seurustelleet vuodesta 2011 ja heillä on puolitoistavuotias tytär Esmeralda. Pariskunta on viihtynyt tiiviisti toistensa seurassa etenkin sen jälkeen, kun heidän erostaan alkoi liikkua huhuja mediassa. Parin suhteen uskottiin rakoilevan, sillä he viettivät paljon aikaa erillään.

Mendes ja Gosling ovat tyrmänneet huhut ja he ovat kertoneet olevansa onnellisia yhdessä. Vaikuttaisi siltä, että pian heidän tyttärensä tulee saamaan pikkusiskon tai -veljen.