Suosikkisuklaata myydään nyt myös kasvohoitoihin

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjois-Amerikan suurin suklaavalmistaja Hershey’s on laajentanut bisnestään makeisista myös matkailun puolelle. Pennsylvaniassa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi tehtaan nimeä kantavalla paikkakunnalla voi piipahtaa suklaalle omistetussa elämyspuistossa ja hotellissa, joka tarjoaa suklaakylpyjä.

Hotel Hersheyn kauneudenhoitopalveluissa on paljon suussasulavia yksityiskohtia. Hotellin spa-osastolta voi tilata jokaisen suklaafanin makunystyröitä hiveleviä hoitoja, kun tarjolla on niin suklaalla tehtyjä kasvohoitoja, hierontoja ja jopa herkullinen kylpy. Ihmiset ovat ylistäneet hoitolaa sosiaalisessa mediassa, sillä harvoinpa saa nauttia suklaasta niin kokonaisvaltaisesti kuin Hersheyssä.

Tarjolla on myös kattavia kauneudenhoitopaketteja, joissa hintaan sisältyy kaikki mahdolliset suklaalla tehtävät kauneusoperaatiot. Rentouttavia hoitoja ei suositella raskaanaoleville, mutta muuten niistä pääsevät nauttimaan kaikki halukkaat ja paikkakunnalle päätyvät. Hersheyn kaupunkiin ajaa noin kolme tuntia New Yorkissa sijaitsevalta John F. Kennedyn kansainväliseltä lentoasemalta.

Cocoa Facial Experience

Posted by The Spa At The Hotel Hershey on Wednesday, March 10, 2010