Sikamaista: Justin Bieber tumppasi tupakan kaverinsa käteen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Justin Bieberin ilkeä käytös on kummastuttanut tähden faneja. Mies nimittäin tumppasi savukkeensa laulaja Post Malonen käsivarteen heidän ollessa yhdessä klubikeikalla. Kuvamateriaalin perusteella Justin halusi tehdä kaverilleen kivuliaan jäynän.

Post Malone oli keskittynyt esiintymään yleisölle sillä hetkellä, kun sikamainen temppu tapahtui. TMZ-viihdesivuston mukaan Malone ei antanut Justinin julman tempun häiritä hänen esiintymistään.

Keikalta kuvatut videot paljastavat, että kyseessä ei ollut vahinko, sillä Justin osoitti määrätietoisesti savukkeella Malonen käsivartta. Tempun jälkeen Justinin ilme muuttui vahingoniloiseksi hymyilemiseksi. Justinin käytös on hämmästyttänyt monia. Jos joku Justinin ystävistä olisi tehnyt Bieberille saman tempun, olisi mies varmasti keskeyttänyt keikan ja rynnännyt lavalta pois.