Mies pysäytti auton moottoritielle – syy paljastui järjenvastaiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu nykyään runsain määrin uutisia ihmisistä, jotka ovat vaarantaneet itseään ja muita selfie-kuvien toivossa. Nyt valvontakamera on taltioinut tilanteen, jossa perhe ottaa itsestään kuvia keskellä moottoritietä.

Facebookin CCTV News -sivulla jaetulla videolla perhe on pysäyttänyt autonsa keskelle kiireistä Changjin moottoritietä Kiinan Jilinissa. Perheen vanhemmat ottavat kuvia itsestään ja pojastaan liikenteen keskellä.

Videon lopussa perhe jatkaa matkaansa lapsen istuessa edelleen auton avonaisen kattoikkunan päällä. CCTV Newsin mukaan paikalliset viranomaiset ovat sittemmin tavoittaneet perheen sakottaakseen heitä auton laittomasta parkkeerauksesta.

Family takes photos in the zebra crossing marks on the highway

A private car was parked in the zebra crossing markings on Changji highway in Jilin Province while the family took photos. The surveillance camera on the highway recorded the family’s dangerous act as they posed for photographs. Many cars were seen passing the family’s car on the highway while they photographed, which was a big risk. Local traffic police has fined the family for illegal parking. Local police officers have reminded people not to park cars in the zebra markings on the highway.

Julkaissut CCTVNews 10. huhtikuuta 2016