Tyttöbändin kaunotarta ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias Mutya Buena tuli tunnetuksi yhtenä Sugababes-tyttöbändin laulajista. 30-vuotias laulaja on Sugababes-bändin hajoamisen jälkeen muuttanut omaa tyyliään melko paljon, mikä ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Mutya Buena on saanut paljon kritiikkiä Instagram-kuviinsa, joissa nähdään naisen radikaalisti muuttunut tyyli ja tatuointien peittämä iho. Nainen on vastannut hänen ulkonäköään kritisoineille melko kovalla kädellä takaisin ja käskenyt heitä kiroillen häipymään naisen sosiaalisen median kanavista.

Mutya on myöntänyt Daily Mail -lehden mukaan, että hän on käynyt kirurgin veitsen alla saavuttaakseen sellaisen ulkonäön, johon hän itse on tyytyväinen. Seuraavaksi Buena aikoo operoida takapuolensa, josta haluaa hieman isomman ja terhakamman.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat