Nainen uhkasi kirota John Cusackin peniksen – sai lähestymiskiellon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä John Cusackia piinanneelle naisvainoojalle on langetettu lähestymiskielto, jonka mukaan hänen täytyy vastaisuudessa pysyä Cusackista vähintään 95 metrin päässä. Vainooja Marieretno Subali ei saa myöskään ottaa yhteyttä näyttelijään puhumattakaan kirouksien langettamisesta.

TMZ-viihdesivuston mukaan lähestymiskieltoa koskeneista dokumenteista on paljastunut, että Subali oli viimeisen kolmen kuukauden aikana ilmestynyt useita kertoja Johnin asunnolle. Nainen oli uhkaillut Johnia kirouksella, joka tekisi hänestä impotentin.

Vainooja kertoi aikeistaan kirota näyttelijän miehuuden mustan kynttilän loitsulla. Subali uskoi maagisiin kykyihinsä ja hän käski miestä olemaan varuillaan. Nainen syyllistyi myös Cusackin veljen ja tämän vaimon piinaamiseen. Oikeuden määräyksestä Marieretno ei saa olla enää missään yhteydessä Johniin tai hänen perheeseensä.