Stephen Baldwin: ”Toivon, että tyttäreni ja Justin Bieber ovat vain kavereita”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallinurallaan menestynyt Hailey Baldwin on huhujen mukaan jo muutaman kuukauden ajan deittaillut poptähti Justin Bieberiä. Näyttävä kaunotar on useita kertoja pongattu läheisissä tunnelmissa laulajan kanssa ja parin romanssi näyttäisi kukoistavan.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Vaikuttaisi sitä, että Haileyn isäukko näyttelijä Stephen Baldwin ei ole tyttärensä suhteen vakavoitumisesta vakuuttunut. Daily Mail -lehden mukaan Baldwin oli sanonut, että hänen mielestä olisi hienoa, jos Hailey ja Justin pysyisivät ystävinä kuten tähänkin asti.

Stephenin mukaan Bieber ja hänen tyttärensä ovat tunteneet toisensa 12-vuotiaasta asti ja he ovat olleet hyviä kavereita. Baldwin on sitä mieltä, että nuoret ovat hyviä ystäviä keskenään ja toivoo asian myös pysyvän niin.

Nähtävästi Hailey ei ole kertonut isälleen kaikkea, sillä viime aikoina Justin ja Hailey ovat olleet erottamattomia. Vaikuttaisi siltä, että kyse on muustakin kuin pelkästä ystävyydestä. Stephenin 18-vuotias tytär on varttunut viehättäväksi kaunottareksi, eikä olisi ihme jos neitokainen olisi vienyt Justin Bieberin sydämen.