Teinityttö keräsi avioeropapereita – käyttötarkoitusta vaikea uskoa todeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Avant-garde -pukuja on jo vuosia rakennettu erikoisista materiaaleista pikkutarkasti käsin ompelemalla. Nyt 15-vuotias Demi Barnes päätti tehdä koulussa taideprojektinaan hääpuvun asiapapereista, joista ei tulisi ensimmäisenä mieleen tehdä hääpukua.

Barnes muotoili kauniin ja näyttävän hääpuvun ihmisten avioeropapereista, koska hän rakasti puvun merkityksen ja eropapereiden välistä ironiaa. 15-vuotiaan Barnesin mielestä ihmiset menevät liian nopeasti ja herkäsi naimisiin, minkä vuoksi avioeroja on niin paljon.

Barnes kertoi ABC News -uutisille tehneensä pukua kaksi koulupäivää. Ensin hän muotoili puvun johdoista, minkä jälkeen hän taitteli eropapereiden sivuja oikeaan muotoon. Lopuksi hän kiinnitti eropaperit pukuun nitojalla. Barnes oli julkaissut kuvan puvusta Facebookissa näyttääkseen sitä Italiassa asuvalle serkulleen, mutta muutkin puvun nähneet olivat alkaneet pitämään kuvasta ja jakamaan sitä eteenpäin omille ystävilleen.