Uusi pizzalaatikko muuttuu kannabispiipuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kannabiksen polttaminen voi aiheuttaa erilaisia himoja rasvaisen tai makean ruoan suhteen. Pizzoja toimittava sovellus on ottanut tämän seikan hyvin huomioon suunnitellessaan pizzalaatikon, jonka kannesta pystyy irrottamaan taiteltavan kannabispiipun.

Push For Pizza -sovellus on Complex-sivuston mukaan suunnitellut uuden pizzalaatikon yhdessä Nikolas Gregory Studio -suunnittelutoimiston kanssa. Sovelluksen avulla pizzan pystyy napin painalluksella tilaamaan kotiovelle saakka, mutta nyt sen saa tilata jatkossa vielä laatikossa, jonka mukana tulee kannabispiippu.

Pizzalaatikon kannessa on irrotettava osio, jonka pystyy taittelemaan pieneksi piipuksi. Laatikossa tulee mukana muovinen pala, jonne kannabispuru lisätään. Muovinen kolikko asetetaan piipun päähän, minkä jälkeen tilaaja voi poltella rauhassa kannabista ja odotella ruokahalujensa voimistumista ennen pizzan nauttimista.