Vaimo vei erossa kaiken paitsi koiran – lemmikistä tuli somejulkkis!

Viihdeuutiset · Annika Kela

30-vuotias Rafael Mantesso on kokenut vastoinkäymisiä elämässään. Hänen vaimonsa nimittäin ilmoitti miehen syntymäpäivänä hakevansa avioeroa. Nainen vei erossa kaiken paitsi miehen parhaan ystävän, bullterrieri Jimmy Choon.

Vaimon lähdettyä mies jäi kaksin rakkaan hännänheiluttajansa kanssa. Erosta toivuttuaan mies sai idean valokuvakirjasta, jonka tähtenä hänen paras ystävänsä voisi olla. Mies alkoi räpsiä kuvia Jimmy Choosta ja ne osoittautuivat pian hitiksi sosiaalisessa mediassa.

Daily Mirror-lehden mukaan koira sai nopeasti ihailijoita. Kuvat koirasta ja sitä ympäröivistä piirroksista on vedonnut tuhansiin ihmisiin. Miehen valokuvakirja on ollut menestys ja Rafaelin mukaan hänellä ja Jimmyllä menee hyvin. Voisi luulla, että kaksikon kuvaprojekti poikii vielä useita kirjoja ja nettitempauksia. Jimmy Choosta on tullut nettijulkkis, jonka elämää sadat tuhannet ihmiset haluavat seurata.

Kuva, jonka @rafaelmantesso julkaisi

Kuva, jonka @rafaelmantesso julkaisi