Versaillesin palatsiin kolme luksushotellia – ei sovi ohuelle lompakolle

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariisin lounaispuolella sijaitseva kuninkaallisena hovina toiminut Versaillesin palatsi houkuttelee turisteja ympäri maailmaa. The Lov Hotel Collection -niminen hotelliketju on päättänyt muuttaa kolme alueen rakennusta luksusluokan hotelleiksi.

Ranskan entisen kuningataren Marie Antoinetten koti muuttuu muutaman vuoden kuluttua majoitusalan liikkeeksi, kun ranskalainen hotelli-imperiumi ottaa ensimmäiset asiakkaansa Versaillesin palatsialueen hotelleihin. Hotelleiksi muuttuvat Grand Contrôle, Petit Contrôle ja Pavillon -nimiset rakennukset.

Vuonna 2018 avattaviin hotelleihin tulee yhteensä 20 luksusluokan hotellihuonetta ja Michelin-tähtiä saaneiden kokkien tähdittämä ravintola. Rakennusten muuttaminen hotelleiksi kustantaa varovaisten arvioiden mukaan noin kymmenen miljoonaa euroa. Voguen mukaan remontointi on jo käynnissä.