Villikoirat suututtivat väärän elefantin – emon raivo videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Krugerin kansallispuisto on julkaissut netissä upean videon suojelevaisesta elefanttiemosta. Autotielle tallustelleet elefantit olivat panneet merkille, että nälkäisistä villikoirista koostuva lauma oli seurannut niitä.

Koirat piirittivät norsuja siinä toivossa, että ne saisivat erotettua puolustuskyvyttömän poikasen emotaan. Villikoirien saalistussuunnitelma meni pieleen, sillä elefanttiemo raivostui koirien ahdistelusta ja se lähti uhkaavasti juoksemaan koiria kohti.

Suojelevaisen elefanttiemon järisyttävä ääni yhdistettynä uhkaaviin hyökkäyksiin oli villikoirille liikaa. Ne tajusivat suututtaneensa väärän elefantin. Tilanteen rauhoittumisen jälkeen koirat jatkoivat matkaansa. Hurja tilanne on tallentunut eteläafrikkalaisessa puistossa vierailleiden luontokuvaajien kuvaamille videoille.