Matkalaukkujen Ferrari on tässä! Floatti on muutakin kuin matkalaukku

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aktiivisen matkustajan matkalaukut hajoavat vähintään muutaman vuoden käytön jälkeen. Matkatavaroiden liikuttamiseen tarkoitetut laukut joutuvat kovaan kohteluun lentokentillä sekä pakkaamis- että purkaamisvaiheessa. Floatti on ratkaisu ongelmaan.

Kickstarter-kampanjallaan rahoitusta hakeva yritys on suunnitellut maailman parhaan matkalaukun. Matkalaukun renkaissa on iskunvaimentimet, mukana tulee oma laturi älylaitteille, laukussa on älykahva, jäljinnin ja sisäänrakennettu vaaka. Kaiken lisäksi se on valmistettu kestävästä polykarbonaatista.

Laukun ulkomuoto hivelee silmää ja nahkapäällinen on kestävä sekä tyylikäs. Laukkuja saa tilattua persoonallisilla yksityiskohdilla. Matkalaukkuja on kahta kokoa käsimatkatavaroille ja ruumaan. Lisäksi Floatti tarjoaa toimituksen maailman ympäri ja 10 vuoden takuun. Entäpä hinta? Ennakkotilaajat saavat tilata laukkunsa puoleen hintaan edullisimmillaan 250 dollarilla eli 220 eurolla.