Hammaslääkärikäynnin karmiva seuraus – mies heräsi ilman hampaita!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indianalaismies on kokenut järkytyksen herättyään lääketokkurastaan ilman hampaita. Donny Grigsby oli ollut operoitavana White River Dental -hammaslääkärissä ja häneltä oli tarkoitus poistaa neljä hammasta. Sen sijaan mieheltä oli poistettu kaikki hampaat.

Donnyn vaimo Amanda oli paikalla kun painajaismainen tilanne tapahtui. Hän odotti miestään hammaslääkärin aulassa ja kun operaatio kesti odotettua kauemmin, alkoi hän huolestua. Lääkäri kertoi Amandalle, että Donnyn ikenissä oli vakava tulehdus, jonka vuoksi hampaat oli poistettava.

Vaimo luuli, että mies oli antanut suostumuksensa hampaiden poistoon. Kun Amanda pääsi viimein Donnyn luokse, sai näky naisen järkyttymään. Mies oli vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena ja hänen suustaan valui runsaasti verta. Amanda vei miehen hammaslääkäristä sairaalaan.

Fox 59 -sivuston mukaan mies oli saanut liikaa lääkkeitä ja hänellä pelättiin olevan yliannostus. Sairaalasta päästyään mies tajusi menettäneen hampaansa. Donny aikoo haastaa hammaslääkärin oikeuteen, sillä hän ei ollut suostunut hampaidensa poistamiseen. Lääkäri on puolustautunut väittämällä, että miehen henki oli tulehduksen vuoksi vaarassa, ellei hampaita olisi poistettu.