Lasten annettiin leikata aikuisten hiukset – tulokset eivät saa kateelliseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jostain syystä pieniä lapsia kiinnostaa lähes poikkeuksetta jossain vaiheessa elämäänsä omien tai toisten hiusten leikkaaminen. Lapset eivät kuitenkaan yleensä saa lupaa leikata hiuksia, minkä vuoksi he päätyvätkin parturointipuuhiin aina salaa.

BuzzFeed antoi muutamalle onnekkaalle lapselle mahdollisuuden leikata aikuisten hiuksia tällä kertaa luvan kanssa. Aikuisilla oli kuitenkin päässään peruukit, joten heidän omat hiuksensa eivät olleet tällä kerralla vaarassa joutua mielivaltaisen parturin saksien väliin.

Lapsista jokainen paljastaa leikanneensa jossain kohtaa omia hiuksiaan salaa, minkä vuoksi he olivatkin innoissaan päästessään loihtimaan aikuisille uudet tyylit. Peruukeille leikattu lopputulos vahvistaa entisestään sen, että lasten tulee edelleen pysytellä kaukana kampaamoleikeistä.