Madonna turvautui ammattiapuun – ei osaa käsitellä teini-ikäisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Madonna on joutunut ongelmiin teini-ikäisen Rocco-poikansa kanssa. 15-vuotias miehenalku on muuttanut Lontooseen isänsä Guy Ritchien luokse. Madonna yrittää parantaa välejä lapseensa psykologin avulla.

Tulisieluinen popparikaunotar on turvautunut ammattiapuun löytääkseen paremman kommunikointitavan mopoikäisen poikansa kanssa. Madonnan tarkoituksena on oppia keskustelemaan nuoren miehen kanssa rauhallisesti, ajatuksella ja tehokkaasti. Laulajaa on kehoitettu muuttamaan muun muassa puhetyyliään rennommaksi.

Lisäksi Madonnan on ymmärrettävä, että poika rakastaa ja jumaloi isäänsä. Äidin ei ole sopivaa haukkua lastensa isää julkisesti, ja tähän Madonna aikoo kiinnittää jatkossa enemmän huomiota. Grazia-lehden mukaan Madonna haluaa kuitenkin vain parasta pojalleen ja haluaa parantaa välit ennenkuin on liian myöhäistä.