Matthew McConaugheyn kaksoisolento löytyi – kauaa menneisyydestä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähtien kaksoisolennot nousevat usein otsikoihin sen myötä, kun heidän yhdennäköisyytensä on huomioitu sosiaalisessa mediassa. Näyttelijä Matthew McConaugheylla vaikuttaisi kuitenkin olevan kaksoisolento menneisyydessä.

Reddit-käyttäjä EmberRainbowin EmberRainbow jakoi kuvan iso-iso-isästään Imgur-sivustolla. Vanhan seepiavärisen valokuvan perusteella viiksekäs mies on kuin ilmetty Matthew McConaugheyn kaksoisolento. Miesten yhdennäköisyys on silmiinpistävä.

Matthew McConaughey ei ole ensimmäinen tähti, jolla näyttäisi olevan kaksoisolento menneisyydessä. Aikaisemmin verkossa on levinnyt kuvia esimerkiksi Nicolas Cagen ja Keanu Reevesin menneiden vuosisatojen kaksoiskappaleista.

View post on imgur.com