Näin olivat liian seksikkäitä koulutanssiaisiin – koulu kielsi iltapuvut!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjois-Carolinassa sijaitseva Cleveland High School -lukio on ilmeisesti hyvin huolissaan siitä, että osaavatko nuoret naisopiskelijat pukeutua säädyllisesti koulun tanssiaisiin. Tämän vuoksi koulu päättikin tehdä oppilaille pienen valistusvideon, joka koskee tyttöjen tanssiaisasuja.

Videolla tyttöraati arvostelee kuvista näytettyjä tanssiaispukuja. Ensimmäiselle kolmelle puvulle tytöt antavat aplodit ja hyväksyntänsä. Kolme seuraavaa pukua saa hylkäävän päätöksen jokaiselta tuomarilta, ja kolme viimeistä pukua ovatkin jo niin pöyristyttäviä, että tytöt lähtevät rymisten paikalta ja kääntävät tuomarointipöydänkin nurin.

Lopulta videolla toiminut juontaja kertaa säännöt, joiden mukaan tyttöjen tulisi pukeutua. Women’s Health -lehti kertoo videon aiheuttaneen hämmennystä, koska lähes kaikki puvut näyttivät sopivilta tanssiaisiin. Tuomariston buuaaminen voi myös aiheuttaa jo valmiiksi epävarmoille opiskelijoille lisää ahdistusta siitä tullaanko heidän pukuaan pitämään tanssiaisissa rumana.