Perheenäiti keksi keinon säästää huimasti perheen ruokakuluissa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kelly-niminen perheenäiti huomasi pettymyksekseen sen, minkä moni lasten äiti joutuu ruokakaupassa toteamaan. Terveelliset ja hyvät ruoka-aineet, lihat ja tuoreet kasvikset ovat yllättävän hintavia, minkä vuoksi 40-vuotiaalla kahden lapsen äidillä ei ollut rahaa hyviin ruokiin.

Kelly sai kuitenkin idean, jonka avulla hän pystyisi tekemään todella hyvälaatuista ruokaa lapsilleen mahdollisimman pienillä kustannuksilla. Kelly alkoi kirjaamaan ylös aikoja, jolloin ruokakaupat alensivat tiettyjen tuotteiden hintoja.

Kelly piti alennuksista kirjaa ja alkoi huomaamaan, koska kaupat tilaavat tiettyjä tuotteita ja koska ne laitetaan alennukseen. Nyt hän ostaa ruokaa omien sanojensa mukaan kuin ninja, ja kehottaa muita perheenäitejä tekemään samoin. Kelly tarjoaa Reduced Grub -nimisessä blogissaan myös reseptejä, joiden avulla ainekset pystyy hyödyntämään aterioita suunnitellessa mahdollisimman hyvin.