Poni ei voinut vastustaa mutakylpyä – ratsastusretkelle ikävä käänne

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläcarolinalaisen perheen ratsastusretki on keskeytynyt nurmelle muodostuneen lammikon eteen. Perheen poni ei voinut vastustaa lammikkoon astelemista ja se alkoi iloisesti kuopsuttaa vettä. Lätäkön toisella puolella ollut perheenjäsen kaivoi kameransa esiin.

Tilanteesta kuvatulta videolta käy ilmi, että ratsastajat olivat ponin tempauksesta huvittuneita. Ponin selässä olleen tytön yllätykseksi veden potkiminen ei riittänyt ponille vaan se kävi makaamaan maahan.

Juuri kun tyttö oli nousemassa kylpevän ponin selästä pois, kääntyi se riehakkaasti kyljelleen. Valkoinen poni oli yltä päältä mutaveden peitossa ja niin oli ratsastajakin. Lätäkössä pyöriminen näytti niin hauskalta, että mukaan liittyi lopulta myös perheen koira. Ratsastusretki oli muuttunut hetkessä mutakylvyksi.