Taiteilija iski arkaan paikkaan – paljasti Kardashianien muodonmuutokset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lähi-Idästä kotoisin oleva taiteilija Saint Hoax on julkaissut Instagramissa kuvia Kardashianeista. Kuvanmuokkausohjelmaa käyttämällä taiteilija on yhdistänyt samaan kuvaan otoksen menneisyydestä ja nykyajasta.

Kuvat osoittavat, että Kardashianit ovat kokeneet hurjia muodonmuutoksia muutamassa vuodessa. Taiteilijan teokset ovat aiheuttaneet keskustelua, sillä Kim, Kylie ja Khloe näyttävät nykyään täysin erilaisilta kuin aiemmin. Voisi luulla, että kuvassa esiintyvät henkilöt olisivat kaksi eri ihmistä.

Kuvien joukkoon on eksynyt myös otos näyttelijätär Lindsay Lohanista. Kauneuskirurgiaan turvautunut tähtönen muistuttaa vain etäisesti lapsitähteä, joka on tullut monille tutuksi hittielokuvista. Voisi luulla, että myös Kardashianit ovat käyneet plastiikkakirurgin vastaanotolla, vaikka he eivät ole puhuneet operaatioistaan julkisesti.

When you run into someone wearing your old nose ??

Kuva, jonka Saint Hoax ?? (@sainthoax) julkaisi

When you run into someone wearing your old lips at the party?

Kuva, jonka Saint Hoax ?? (@sainthoax) julkaisi

When you run into your throwback Thursday on a Friday

Kuva, jonka Saint Hoax ?? (@sainthoax) julkaisi

When your best friend is cranky AF but you still love her ?

Kuva, jonka Saint Hoax ?? (@sainthoax) julkaisi