UAV-kopteri sekosi – syöksyi ikkunan läpi miehen päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

UAV-laitteiden yleistymisen myötä myös niiden aiheuttamat ongelmat ja onnettomuudet ovat lisääntyneet jatkuvasti. Etelä-Afrikassa kantautuvassa tapauksessa hallinnasta riistäytynyt lentolaite törmäsi toimistossa työskennelleeseen mieheen.

Käyttöliittymiä työkseen suunnitteleva David Perel istui toimistosssaan Etelä-Afrikan Kapkaupungissa, kun yhtäkkiä UAV-kopteri rikkoi huoneen ikkunan ja lensi sisälle. Lentolaite törmäsi suoraan miehen päähän.

– Istuin toimistossani kun UAV-kopteri syöksyi ikkunasta sisään ja törmäsi päähäni. Hoidan parhaillaan sen aiheuttamaa pääkipua, Perel kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Pian onnettomuuden jälkeen laitetta lennättäneet tahot saapuivat miehen toimistoon hakemaan karannutta lennokkiaan. Sitä ennen David Perel oli ehtinyt kopioimaan laitteen kameran kuvaaman videon omalle koneelleen.

Perel kertoo ABC News -uutissivustolle luulleensa ensin, että kyse oli toimiston ulkopuolella räjähtäneestä pommista. Hän selvisi onnettomuudesta säikähdyksellä, vaikka saikin päähänsä pienen mustelman. Etelä-Afrikan viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.

Video of drone taking me out is now live. Link in my profile. #dronewars

Kuva, jonka ? Snapchat: davidperel (@davidperel) julkaisi