Uusi ökyjahti tekee veneilystä luksusta – hintalappu 75,5 miljoonaa

Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa meloo kanootilla, toiset matkustaa moottoriveneellä. Harva kuitenkaan taittaa matkaansa luksusluokan jahdilla, jonka hinta nousee peräti 75,5 miljoonaan euroon. Tämä 77-metrinen alus on kaiken lisäksi nopea.

Nyt on tullut markkinoille Silver Fast -niminen superjahti, jonka huippunopeus nousee jopa 27 solmuun. Kansankielellä nopeus on 50 kilometriä tunnissa, mikä kohtalaisen suuri vauhti kolmikerroksiselle huvialukselle. Jahtiin mahtuu kerrallaan 18 vierasta sen seitsemään hyttiin.

Silver Yachtsin rakentaman ökyveneen kannella on oma laskeutumispaikka helikopterille. Lisäksi jahdilta löytyy lokoisa lounge, spa, kauneussalonki, hierontahuone, kuntosali ja sauna. Yhtiön mukaan Silver Fast on maailman suurin ja nopein alumiinista valmistettu jahti, Just Luxe uutisoi.

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram