Vanhus ulkoilutti koiraansa – näky saa herkistymään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eteläamerikkalaisen koiranomistajan päiväkävely on tallentunut erään ohikulkijan kuvaamalle videolle. Silminnäkijä oli käynnistänyt kameransa huomattuaan, kuinka ihastuttavasti vanhuksen koira reagoi omistajansa hitaaseen kävelytahtiin.

Koira seisoi uskollisesti omistajansa vieressä. Kun vanhus otti askeleen eteenpäin, seurasi koira perässä. Kaksikolla ei ollut kiire minnekään ja he etenivät kadulla omaa tahtiaan. Netissä julkaistun videon tiedoissa on todettu, että koira oli kärsivällisyyden perikuva.

Älykäs lemmikki tiesi kuinka sen tulisi toimia omistajansa kanssa. Vanhuksen liikkuminen oli selvästikin vaivalloista. Videon perusteella vaikutti siltä, että koira oli vain tyytyväinen päästessään ulkoilemaan perheenjäsenensä kanssa. Videolla esiintyvä kaksikko on saanut ihmiset herkistymään, eikä ihme, sillä parhaiden ystävysten päiväkävely on liikuttavaa katseltavaa.