Identtiset kaksoset kokeilivat Faceswapia – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Snapchat ja Face Swap Live -sovellusten avulla kuka tahansa voi tehdä videoita, joissa omat kasvot vaihdetaan keskenään kaverin kanssa. Joissain tapauksissa kasvot vaihtuvat lähes saumattomasti, usein lopputulokset ovat koomisia tai jopa karmeita.

Eri näköisten kasvojen vaihtaminen tuottaa siis erikoisia tuloksia, mutta mitä tapahtuu kun identtiset kaksoset kokeilevat Face Swap Live -sovellusta? Tämä selviää tuoreella venäläisvideolla.

Identtisten kaksosten kasvot vaihtuvat videon perusteella lähes täysin saumattomasti. Face Swap Live -sovelluksen käyttö ilmenee vain keltaisista ääriviivoista jotka ilmestyvät toisen miehen kasvoille ja muutamista kohdista, jolloin kaksosten piirteet vääristyvät hetkellisesti.