Johnny Deppin anteeksipyyntö YouTubessa – poiki heti parodian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard joutuivat viime vuonna yllättäviin ongelmiin Australiassa salakuljetettuaan maahan pariskunnan kaksi pientä yorkshirenterrieriä. Pariskuntaa uhattiin jopa 10 vuoden vankeusrangaistuksella, mutta lopulta kaksikosta vain Heard tuli saamaan 1.000 dollarin sakot.

Johnny Depp ja Amber Heard ovat nyt kuvanneet videolle anteeksipyynön, joka on saanut monien karvat pystyyn. Pariskunta puhuu videolla Australian ympäristön ja tullin tarkkojen säännösten puolesta, mutta ei ole pystynyt vakuuttamaan ihmisiä.

Pariskunta lukee anteeksipyynnön näytön vierestä eikä se kuulosta kovinkaan vilpittömältä. Depp ja Heard näyttävät siltä kuin he olisivat kuulusteluhuoeessa ja taipuneet lopulta vasta raskaan ristikuulustelun jälkeen kuvaamaan anteeksipyyntövideon.

Videolla he muistuttavat ihmisiä tullaamaan kaiken epäilyttävän pelastaakseen Australian yksilöllisen luonnon ja eläinkunnan. Parodiassa heitä uhataan aseen avulla lukemaan kameralle kyseiset vuorosanat.