Katusoittajat metrossa – sitten sivullinen antoi palaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Katusoittajat elävöittävät kaupunkia musisoimalla katujen kulmissa ja toreilla. Tällä kerralla kaksi naista päätti alkaa musisoimaan metrossa ja ilahduttaa musiikillaan kanssamatkustajia. Yksi esitykseen mukaan lähtenyt matkustaja yllätti kuitenkin kaikki odottamattomalla osallistumisellaan.

Facebookissa on alkanut leviämään video, jossa kaksi naista esittävät metrossa matkustaville ihmisille Princen Kiss-nimisen kappaleen. Naisten esitys tempaa matkustajat mukaansa ja ihmiset alkavat taputtamaan kappaleen tahdissa.

Esityksen puolenvälin jälkeen lähellä istunut mies päättää osallistua mukaan esitykseen. Hän alkaa laulamaan ja yllättää kaikki lahjakkuudellaan. Mies laulaa taitavasti, mutta varsinkin nopea räppiosuus saa ihmiset vislaamaan ja innostumaan entisestään.Katso video tästä.