Kendall Jenner puolialastomana festareilla – pikkusisko zoomasi rintoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina uraansa uurtava Kendall Jenner on tottunut siihen, että välillä ihmisten eteen astellaan myös melko paljastavissa asuissa. Myös kaunottaren oma tyyli näyttäisi nykyään olevan melko paljasteleva, mikä käy ilmi pikkusisko Kylien uudelta Snapchat-videolta.

Kylie Jenner julkaisee omia Snapchat-videoitaan myös Instagramissa kylizzlesnapchats-nimisellä tilillään. Nyt Kylie on julkaissut Coachella-festivaaleilla otetun videoleikkeen isosiskosta Kendallista, jonka asu ei jätä juuri mitään mielikuvituksen varaan.

Kendallilla on yllään nyöreillä koristellut minishortsit ja pieni toppi, joka on luultavasti suunniteltu alusvaatteeksi. Kylie on huomannut, että isosiskon topista näkyy selkeästi naisen nännit ja nännilävistykset läpi, minkä vuoksi hän on päättänyt näyttää tämän kuvaamallaan videolla myös kaikille muille ottamalla Kendallin rinnan lähikuvaan.