Pallohullu lemmikkikoira menehtyi – omistajan teko ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannin Barnsleyssa sijaitsevaan puistoon on hiljattain ilmestynyt korillinen tennispalloja. Korissa olevat pallot ovat kuuluneet alueella asuvalle labradorinnoutajalle, joka leikki usein puistossa omistajansa kanssa.

Korin viereen jätetyssä viestissä on kerrottu, että pallohullu koira Murphy oli nukkunut pois. Omistaja halusi lahjoittaa koiralleen kuuluneet pallot muille pallohulluille karvakuonoille, jotka osaisivat nauttia niistä yhtä paljon kuin Murphy.

Locke Park -puistossa vierailleet ovat herkistyneet koiransa menettäneen henkilön tempauksesta. Kuvat Murphya kunnioittavasta viestistä ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. BBC Radio Sheffieldin mukaan Murphyn omistajan henkilöllisyys ei ole selvinnyt. Voisi luulla, että puistossa vierailevat hännänheiluttajat ovat kiitollisia saamastaan pallolahjoituksesta.