Chris Brown suunnitteli itsemurhaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Chris Brown pahoinpiteli ex-tyttöystävänsä Rihannan helmikuussa 2009. Sen jälkeen mies on kantanut naistenhakkaajan viittaa päällään ja joutuu vastaamaan teoistaan loppuelämänsä ajan. Räppäri on paljastanut, että hän oli jopa vähällä tappaa itsensä.

Chris Brown muuttui pahoinpitelyn myötä Amerikan kultapojusta vihatuimmaksi räppäriksi yhdessä yössä. Hän kertoi tunteneensa olonsa hirviöksi. Hän suunnitteli itsemurhaa, eikä syönyt tai nukkunut. Ainoa mihin mies pystyi oli pilven polttaminen.

Chris Brownin elämästä ilmestyy pian dokumentti. 26-vuotiaan räppärin äiti Joyce Hawkins kertoo dokumentin esittelyvideolla, että hän vietti elämänsä kamalimman päivän pahoinpitelyn tultua julki. Nainen luuli menettävänsä lapsensa. Chris Brown on suorittanut tuomionsa, mutta pitää prosessia ikuisena.