Isän suosikkilapsi paljastui? Ei ottanutkaan toista enää kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa yhteishenkeä ja ryhmäytymistä edistävissä seminaareissa ja kursseissa tehdään luottamukseen liittyviä harjoitteita. Eräässä tunnetuimmassa harjoitteessa henkilö seisoo toisen takana. Edessä seisovan henkilön tulee luottaa takana olevaan, uskaltaa kaatua suorilta jaloilta taaksepäin ja luottaa siihen, että takana oleva ottaa ottaa kiinni.

Tällä kerralla eräs isä yritti saada lapsensa uskaltamaan patikointiretkan aikana hyppäämään kallion kielekkeeltä alas hänen syliinsä. Tyttö kerää rohkeutta ja lopulta hypähtää innoissaan alas, jolloin isä ottaa hänet kiinni.

Tytön jälkeen on pojan vuoro hypätä, mutta isä on ilmeisesti ajatellut pojan pääsevän kielekkeeltä omin avuin alas. Poika hyppää kädet avoinna isäänsä kohti, mutta isä kääntääkin lapselle selkänsä minkä vuoksi poika putoaa suoraan maahan.