Kaksijalkainen kissa selvisi vastoin odotuksia – inspiroi nyt ihmisiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Roux-nimisellä kissalla on kaksi jalkaa vähemmän kuin sen muilla lajitovereilla, mutta sillä on sitäkin iloisempi ja parempi asenne. Vastoin monien odotuksia Roux täytti juuri kaksi vuotta ja on edelleen todella energinen nuori kissa.

Roux asustelee Louisianassa omistajansa Jackie Deak Akeyn kanssa. Jackie adoptoi Rouxin syntymäviasta huolimatta, koska hän taisi jo silloin huomata kissan olevan todellinen selviytyjä. Roux hyppelehtii ja rakastaa leikkimistä aivan kuin muutkin kaksivuotiaat kissat vaikka se syntyikin ilman etummaisia rajojaan.

Rouxista on tullut todellinen internetsensaatio sen leikkisän ja inspiroivan luonteen vuoksi. Roux on saanut lempinimen Bunny Cat, koska sen liikkuminen muistuttaa jänöjussin hyppelemistä kahdella jalalla.