Miehellä unelmien keittiö – olutta omasta hanasta suoraan panimosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän Tseljabinskissä asuva mies on noussut uutisiin tehtyään jotain, mistä monet ovat tähän asti vain haaveilleet. Hän rakennutti keittiöönsä toimivan oluthanan, josta hän voi helposti kaataa itselleen tuoretta ja kylmää mallasjuomaa koska tahansa.

Andrey Yeremeev sattuu asumaan pienen panimon yläpuolella. Hän päätti lähestyä panimoa vitsinä kirjoitetulla kirjeellä, jossa hän ehdotti olutputken asentamista kotiinsa. Yeremeevin yllätykseksi panimon toimitusjohtaja piti humoristiseksi tarkoitettua ideaa hyvänä, ja lähetti jopa työntekijän avustamaan miestä hanan asentamisessa.

Olut kulkee alakerran panimosta Andreyn kotiin kymmenmetristä putkea pitkin. Joe.com-verkkosivuston mukaan olut pysyy jopa kylmänä viilennysjärjestelmän ansiosta. Andrey Yeremeevin uskomattomaan oluthanaan päästään tutustumaan venäläisen 74TV News Chelybinsk -uutiskanavan tuoreella videolla.