Hämmentävä näky kuntosalilla – mies käytti kahta laitetta samaan aikaan

Fitness Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuntosaleilla on omat etikettinsä, joita noudattamalla pyritään huolehtumaan kanssakuntoilijoiden viihtyminen. Verkossa levinneellä gif-animaatiolla nähdään hämmentävä tilanne, jossa kuntosalietiketti on selkeästi unohtunut treenauksen makuun päässeeltä mieheltä.

Alun perin Snapchat-videon julkaistussa gif-animaatiolla nähdään mies, joka käyttää kahta kuntosalin laitetta samanaikaisesti. Mies treenaa pitäen jalkojaan kahden eri crosstrainerin päällä.

Jää hieman epäselväksi, mitä lihaksia mies tarkalleen ottaen haluaa vahvistaa erikoisella multitasking-tyylillään. Salin muut käyttäjät tuskin ainakaan voivat arvostaa useamman laitteen samanaikaista rohmuamista itselleen.

Edit: Hi Diego @G0NZ010