Talent-tuomaristo kauhistui – ohjelman historian vaarallisin temppu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talent-kilpailuohjelmien tuomarit ovat tottuneet yllättymään ja tietävät, että he voivat nähdä koe-esiintymislavalla mitä tahansa. 26-vuotiaan Alexandr Magalan esitys sai tuomarit kuitenkin pyörimään kauhusta tuoleillaan esittämällä tempun, jollaista ei olla aiemmin lavalla nähty.

YouTube
YouTube

Alexandr Magala yllätti yleisön ja tuomariston perinpohjaisesti esittämällä todella vaativan ja hengenvaarallisen tempun. Aluksi mies näytti voimaa vaativia temppuja tangolla, minkä jälkeen hän nieli miekan. Mies kohahdutti katsojia alkaessaan hyppimään voltteja terävä miekka suussaan, mikä ei kuitenkaan ollit vielä edes esityksen vaarallisin temppu.

Mies sai kaikki kiemurtelemaan tuoleissaan aloittaessaan esityksensä päättävää todella vaativaa temppua, jossa mies nieli pitkän miekan. Magala kiipesi tangon yläpäähän ja pudottautui miekka kurkussaan tankoa alas pää edellä. Mies pysäytti vauhdin juuri ennen kuin lattia olisi työntänyt miekan syvemmälle miehen kurkkuun.