Historiankirjoista löytyi Johnny Deppin kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin vanhasta valokuvasta, jossa esiintyvä mies on kuin ilmetty Hollywood-tähti Matthew McConaugheyn kaksoisolento. Nyt myös toisen kuuluisan miestähden kaksoiskappale on löytynyt menneisyydestä.

Yhdysvaltojen Missourissa asuva Michael William Johnstone jakoi Reddit-sivustolla valokuvan isoisoisästään. Kuvan perusteella Michael Fuller Johnstone -niminen mies on näyttänyt hämmästyttävän paljon näyttelijä Johnny Deppiltä.

Michael William kertoi Huffington Post -lehdelle, ettei hän ole ikinä tavannut isoisoisäänsä. 23-vuotiaan opiskelijan mukaan mies soitti pasuunaa ja toimi kiertelevänä muusikkona. Michael William ei kuitenkaan osaa sanoa, oliko hänen esi-isänsä samanlainen hurmuri kuin Hollywood-tähti.

– En tiedä oliko hän sydäntensärkijä nuoruudessaan, mutta uskon hänellä olleen onnea naisten kanssa ulkonäkönsä ansiosta, Michael William spekuloi.

View post on imgur.com