Kuningatar huijasi turisteja – pukeutui valeasuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuningatar Elisabeth on Englannissa varmasti yksi tunnistettavimmista henkilöistä. Tunnettuudesta huolimatta kuningatar kuitenkin onnistuu välillä huijaamaan muista maista tulleita turisteja käveleskellessään puistoissa harmaa pitkä takki, silmälasit ja huivi yllään.

Kuningatar Elisabeth oli ollut vartijansa kanssa kävelyllä kun hän oli kohdannut amerikkalaisia turisteja, jotka eivät olleet tunnistaneet häntä. Kuningatar oli onnistunut hämäämään turisteja tavallisella asullaan ja päätynyt juttelemaan turistien kanssa niitä näitä.

Turistit olivat Express-sivuston mukaan kysyneet kuningattarelta, että onko hän koskaan päässyt tapaamaan kuningatar Elisabethiä. Kuningatar oli vain naurahtanut ja sanonut, että hän ei ole koskaan saanut kunniaa tavata häntä, mutta vieressä seisonut miespuolinen ystävä on. Miehellä kuningatar tarkoitti vierellään seissyttä henkivartijaa.