LayBag on kesän hittituote – festaripeti muutamassa sekunnissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Makuupussi ja makuualusta ovat retkeilijöiden perusvarusteita. Tähän on tulossa muutos, koska markkinoille rynnistää viidessä sekunnissa täyttyvä ilmapatja, joka painaa vain reilun kilon. Ilmasohva kestää 200 kiloa, joten sillä voi makoskella kerrallaan useampi ihminen.

LayBag on uudenlainen innovaatio, jossa makuusija täytetään ilmalla. Ilma pysyy patjan sisällä 4-6 tuntia, eikä sen täyttäminen vie kuin silmänräpäyksen verran. Tuote on valmistettu kestävästä nailonista, mikä soveltuu myös kivikkoiseen maastoon.

LayBagin mukana toimitetaan lenkki, jonka avulla patjan voi kiinnittää alustaan esimerkiksi kovan tuulen varalta. Ilmatäytteinen sohva on jokaisen retkeilijän ja festarikävijän unelmatuote. Se on vedenkestävä ja kuivuu nopeasti kastuessaan.